Lassila aloitti viestintäsuunnittelijana

Kaupungin entinen ja nykyinen viestintävastaava Henna Matintupa ja Kirsi Lassila katsovat, mitä tapahtuu kaupungin somessa. Uusi Liikunta-Aalto -hanke tulee näkymään siellä laajasti.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Hän vastaa kaupungin viestinnästä 80 prosentin työajalla ja määräaikaisesti vuoden loppuun.  Alajärvellä asuva Lassila on tullut monelle tutuksi radiotoimittajana, hierojana ja Puheviestintäpalvelu Argumen yrittäjänä. –Olen tehnyt radiotöitä Tampereella, Espanjassa ja Alajärvellä, tehnyt töitä viestinnän, äänenkäytön ja työelämän kouluttajana, vuonna 2011 Tampereen yliopiston puheviestinnän linjalta filosofian maisteriksi valmistunut Lassila kertoi.

Lassila ryhtyi rakentamaan viestinnän vuosikelloa ja sitä, mihin viestinnässä keskitytään. Imagon rakentaminen sosiaalisen median avulla on käynnistynyt, ja sitä jatketaan ahkerasti. Uusien asukkaiden saaminen ja nykyisten viihtyminen ovat syy panostaa markkinointiin. –Jos kaupungin viestintä jossakin tökkii, sinne minä työnnän nenäni ja yritän kohentaa niitä asioita. Viestinnän kehittämistä ja toteuttamista hoitavat kaikki kaupungin työntekijät, se kuuluu kaikille, mutta olen suunnittelija ja koordinaattori. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.