DJ Alligator voitti Kinkkusulaa-puulaakin ja kosti viimevuotisen kirvelevän tappion

Kantakauhavalaisessa Taren lihapullat -joukkueessa pelannut Zain Alabboodi pallon kanssa. Vastassa oli DJ Alligator.

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN liikuntatalolla pelattiin tapaninpäivänä perinteinen Kinkkusulaa-futsalpuulaaki. Turnausta on järjestetty jo vuodesta 2001 lähtien.

Voittoon tiensä raivasi DJ Alligator, joka koostuu entisistä kauhavalaisista, nykyisin Seinäjoella asuvista pelaajista. He eivät hävinneet päivän seitsemästä ottelusta ainuttakaan. Viidessä voitossaan ja kahdessa tasapelissään he pyssyttivät 23 ja päästivät vain neljä maalia.

Toiseksi tuli lappajärveläiseksi merkitty Rupusakki ja kolmanneksi Seinäjoki Young Icons, joka paransi reilusti viimevuotista sijoitustaan.

Voittoisassa DJ Alligatorissa pelasivat maalivahti Tuomas Kumpu-Huhtala, Juho Perälä, Juho Puroaho, Kai Koski, Tomi Rantala, Tuomo Rintala ja Henri Rintala.

Joukkue on voittanut turnauksen viimeksi vuonna 2014. Viime vuonna he sijoittuivat toiseksi, kun taas tämän vuoden kakkonen Rupusakki otti vuorostaan kultaa yhden pisteen erolla.

OTTELUITA tuomaroinut KJV:n Jouni Mattila kertoi, että turnaus onnistui viimeisen päälle. Mukaan oli ilmoittautunut maksimimäärä eli kahdeksan joukkuetta.

–Vaikka puulaakia pelataankin, eikä tilanteita vedetä ihan viimeiseen asti, niin osalla joukkueista on tietysti hirveä himo saada se pytty. Kun pelejä oli 28, niin muutama kuuma peli siihen mahtui väkisinkin, Mattila naurahti.

Mukana olleista noin 80 pelaajasta jopa 55 sai nimensä pistetilastoihin. Päivän aikana liikuntatalolla oli toistasataa ihmistä.

–Kun liikuntasali ei ole liian iso, ja yleisö pääsee seuraamaan pelejä läheltä, niin sinne muodostuu mukava tunnelma, Mattila sanoi.

Hän oli tyytyväinen myös siihen, että mukana oli tänä vuonna — ensimmäistä kertaa turnauksen historiassa — yksi kokonainen naisjoukkue, lapualainen FC Menetetyt lupaukset. Joukkue koostuu pääosin jo lopettaneista pelaajista. He hävisivät kaikki ottelunsa ja jäivät turnauksessa viimeiseksi selkeällä 2–43-maalierolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.