Salibandyjoukkueilla pisterikas viikonloppu

Kalle Yli-Kesäniemi ja Joonas Lassila kamppailussa Reisjärveä vastaan.
SC Alajärven aikuisten joukkueet pelasivat viikonloppuna kolmessa eri turnauksessa. Miesten edustusjoukkueen ensimmäinen kotiturnaus monitoimihallilla veti väkeä.

KOLMOSDIVARIA pelaava SC Alajärven miesten ykkösjoukkue pelasi historian ensimmäisessä monitoimihallissa järjestetyssä kotiturnauksessaan ensimmäisessä pelissään tasan 5–5 Reisjärven Pilkkeen vähälukuista, mutta kokenutta kokoonpanoa vastaan. Runsas yleisö innostui Niko Pollarin, (syöttäjänä Eetu Pyy), Joonas Lassilan (Kalle Yli-Kesäniemi), Eero Mannilan (Pollari), Mikko Uurinmäen (Vili Leppäkangas), ja Yli-Kesäniemen (Uurinmäki) tekemistä maaleista. Henri Mattson torjui 23 ja Daniel Maijala RePin maalilla 26 kertaa.

Päivän toisessa ottelussa kaatui SC Kokkola 2–6. Yleisö sai nauttia vauhdikkaasta ja tapahtumarikkaasta salibandysta. Maalihanat avasi Uurinmäki Henri Heikkisen syötöstä, Yli-Kesäniemi jatkoi Pollarin avustuksella ja Pyy viimeisteli Arttu Korkea-ahon syötön. Vastustajan kavennettua tilannetta ainoiksi jääneillä maaleillaan Lassila ja Mannila iskivät lisää etumatkaa. Leppäkangas viimeisteli lukemat Niklas Mietalan avulla.

Kymmenen ottelun jälkeen Alajärvellä on koossa seitsemän pistettä, mikä riittää sarjataulukossa sijalle seitsemän. Kausi jatkuu Rettig Sport Centerissä 12. tammikuuta.

LAUANTAINA pelattiin vitosdivaria Alavudella SC Alajärvi II voitti Valppaan 1–4. Aki Pälli vastasi kolmesta maalista, Pekko Korkea-aho viimeisteli neljännen. Syöttöpisteitä merkittiin Valtteri Syynimaalle, Aleksi Ainoselle ja Oskari Heikkilälle. SC Alavus kaatui 5–6 tasaväkisessä ottelussa. Maalintekijät olivat Pälli (2+1), Syynimaa, Ari Hakamaa, Risto-Matti Rantakangas ja Juho Korkea-aho, syöttäjät Heikkilä, Aatos Kaunisto, Ville Vuorela ja Jussi Etula. Maalissa pelasi Veli-Pekka Peltola.

Alajärvi on lohkonsa kärjessä seitsemällä voitolla kahdeksasta ottelusta. Seuraava turnaus pelataan 18. tammikuuta Ähtärin liikuntahallilla.

KOLMOSDIVARIA pelaava naisten joukkue pelasi lauantaina Ähtärissä voittaen SB Kauhajoen 4–1 ja häviten samoilla numeroilla Vaasan Mummoille. Ensimmäisessä pelissä maaleista vastasivat Maiju Hänninen (Heidi Penninkangas), Silja Honkonen (Siiri Ahopelto), Tanja Tuomela (Greta Niemi) ja Honkonen (Aada Kantonen).

 Vaasan naisten vauhti ja kokemus olivat tuoreelle joukkueelle liikaa, vaikka taistelutahto ja hyvä tsemppi säilyivät loppuun saakka. Ainokainen maali oli Maija Saaren käsialaa, Maiju Hännisen syötöstä. Naisia valmensivat Kimmo Pollari ja Tuomo Pollari.

Naisten pelit jatkuvat heti 4. tammikuuta Lapualla. Tällä hetkellä joukkue on kerännyt 10 ottelusta yhdeksän pistettä, mikä se oikeuttaa sijaan seitsemän.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Joukkuekuva EU/Lave yhteisjoukkueen kevätkierroksen viimeisestä pelistä Kälviältä, kun sarjan nousu Ykköseen varmistui. Kuva: Ville Paalanen.

Pallo pyörii 

LAPPAJÄRVEN VEIKKOJEN Pallo pyörii Järviseudulla -hanketta on testailtu ja käynnistelty kesän ajan. Hanke toteutetaan Opetus-

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.