Raketit ammutaan Sopulalla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

SOPULAN kylätalolla Vasikka-aholla ammutaan uudenvuoden aattona raketteja keskitetysti ja turvallisesti. Kyläläisiä pyydetäänkin juhlistamaan vuoden vaihtumista siellä.

–Ostamme raketteja itsekin kylätalolle, ja sen lisäksi kyläläiset voivat tuoda sinne omia rakettejaan, kertoo Jyrki Uusitalo Sopulalta. –Näin huomioidaan turvallisuus, ettei tule vahinkoja, kun kersat pääsevät ampumaan.

Mainos

Tilaisuus alkaa kello 18.

–Samalla on makkaranpaistoa ja kahvitusta — pientä ohjelmaa kylätalon puitteissa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.