Raketit ammutaan Sopulalla

SOPULAN kylätalolla Vasikka-aholla ammutaan uudenvuoden aattona raketteja keskitetysti ja turvallisesti. Kyläläisiä pyydetäänkin juhlistamaan vuoden vaihtumista siellä.

–Ostamme raketteja itsekin kylätalolle, ja sen lisäksi kyläläiset voivat tuoda sinne omia rakettejaan, kertoo Jyrki Uusitalo Sopulalta. –Näin huomioidaan turvallisuus, ettei tule vahinkoja, kun kersat pääsevät ampumaan.

Tilaisuus alkaa kello 18.

–Samalla on makkaranpaistoa ja kahvitusta — pientä ohjelmaa kylätalon puitteissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.