Apurahoja kahdeksalle

Järviseutu-säätiön apurahat olivat haettavana elo–syyskuun ajan. Hakemuksia saapui hakuaikana yhteensä kahdeksan, ja hallitus käsitteli hakemukset vuosikokouksessaan 4. marraskuuta. Apuraha myönnettiin kuudelle hakijalle. Apurahat jaettiin Antinpäivän juhlan yhteydessä viime keskiviikkona.

Carita Surma-aholle myönnettiin apuraha sävellyskilpailukappaleen tuottamiseen. ETV-toimikunta sai apurahan ETV-tuotannon digitointiin. Vieno-Maria Mäkelä sai apurahan runokirjan julkaisuun. Vimpeli-Seura käyttää saamansa apurahan Martti Pajalan lehtiarkiston järjestämiseen ja digitointiin. Marjo Kultalahdelle myönnettiin apuraha Evijärven seurakunnan lapsityön valokuvien digitointiin. Jorma Turpela puolestaan sai apurahan dokumenttielokuvan tuottamiseen.

SÄÄTIÖ toivoo lahjoituksia yrityksiltä, erilaisilta yhteisöiltä ja yksityisiltä ihmisiltä esimerkki testamenttilahjoituksen muodossa, jotta tulevaisuudessa voitaisiin entistä paremmin ja laajemmin tukea järviseutulaista taidetta, kulttuuria ja tutkimusta niiden vaalimiseksi ja kehittämiseksi.

Jaa juttu: