Nordautomation toteuttaa Keiteleen uusia investointeja

Myyntijohtaja Keijo Lamminen Nordautomationilta ja toimitusjohtaja Ilkka Kylävaara Keiteleeltä kättelivät kaupan merkiksi. Kuva: Keitele Timber Oy

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Keitele Timber Oy on tilannut Alajärven tulevaisuuden sahatavaratehtaalle suurtehoiset tukkien vastaanotto- ja lajittelulaitoksen tukkiensahaansyöttöpöydät. Asennukset alkavat huhtikuussa 2020 ja käyttöönotto on 20. heinäkuuta 2020. Kaupan arvo on noin viisi miljoonaa euroa ja kokonaisuudessaan ensi vuonna toteutettavat muutostyöt Alajärven sahalla maksavat Keiteleelle noin seitsemän miljoonaa euroa.

–Sitten tulevaisuuden sahatavaratehdas alkaa olla valmis. Jalostukseen on sinne ehkä tulossa vielä jotakin investointeja parin vuoden kuluttua, mutta vielä ei ole tehty tarkempia suunnitelmia, kertoi toimitusjohtaja Ilkka Kylävainio.

Nordautomation on toimittanut aiemmin suurtehotukkilajittelut ja -tukkipöydät Kemijärvelle 2014 ja Keiteleelle 2016–2017.

*Juttua muokattu 22.11.2019 klo 10.10: juttuun lisätty Ilkka Kylävainion kommentit

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.