Kuminauhalla naamaan: Duudsonit täyttivät Kivitipun – katso video!

Julkaistu:

Aihe:

Duudsonit aloittivat esityksensä räpsäyttämällä toisiaan kuminauhoilla naamaan.

Sen jälkeen keskustelu siirtyi ryhmän alkutaipaleelle.

–Jarno (Laasala) on ryhmämme nörtti. Hän osallistui nuorempana Nintendon SM-kisoihin, pärjäsi ja voitti matkan Lontooseen, Leppälä kertoi.

–Arvaatteko, kenet hän otti mukaansa, Parviainen kysyi yleisöltä.

–Oman äitinsä, Leppälä ja Parviainen vastasivat yhteen ääneen.

DUUDSONEIDEN tarina selvästi kiinnosti väkeä, sillä Lappajärvi-Sali oli ääriään myöden täynnä. Leppälä ja Parviainen saivat yleisön mukaan, sillä nuoret tuottivat pyydettäessä melkoisesti meteliä. Kaksikon esittämiin kysymyksiin vastailtiin kättä nostamalla. Yhden kysymyksen jäljiltä käsiä tosin oli pystyssä yllättävän vähän.

–Kuinka moni teistä tietää, mikä on VHS-kamera?

Leppälä ja Parviainen kertoivat, miten he päätyivät kuvaamaan temppujaan.

–Jarno (Laasanen) osti nuorempana videokameran kesätyörahoillaan, ja sillä sitten ryhdyttiin kuvaamaan. Nykyään kaikilla on kamerat ja kännykät, mutta tuohon aikaan aineisto tallennettiin nauhalle ja kameraa pidettiin olkapäällä, Leppälä muistelee.

–Yön pikkutunneilla Jarno sitten editoi aineiston käyttämällä kahta VHS-nauhuria, Parviainen jatkaa.

TEMPAUKSEN järjestysvastuussa on Lappajärven vanhempainyhdistys. Tapahtuman järjestämistä ovat olleet tukemassa Lappajärven kunta, Lappajärven Osuuspankki, Lappajärven Joululehti, Lions Club Lappajärvi, Lappajärven Isojakokunta, Hotelli Kivitippu ja Painolampi ky.

–Tilaisuus meni oikein hyvin. Tästä tykkäsivät niin lapset kuin aikuisetkin. oikein onnistunut juttu, Lappajärven vanhempainyhdistyksen rahastonhoitaja Eija Mäntylä kommentoi.

Hän kertoo, että Duudsonien saaminen Lappajärvelle kävi helposti.

–Tämä lyötiin lukkoon noin puoli vuotta sitten. Sai valita muutamasta päivästä, kun oli hyvissä ajoin asialla.

Duudsoneita tuli katsomaan 250 innokasta koululaista

–Paikalla olivat kaikki kolmosluokkalaisista lukiolaisiin, Mäntylä toteaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.