Koristytöille voitto ja tappio

Pihla Jaatinen teki molemmissa otteluissa 14 pistettä. Arkistokuva.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN Veto haki vierasvoiton Vantaalta kaatamalla koripallon 17-vuotiaiden tyttöjen SM-sarjan ottelussa Pussihukat 44–81 (17–37). Veto oli alusta lähtien ottelussa kuskin paikalla, ja kasvatti johtoaan tasaisesti loppua kohden.

Vimpeli voitti levypallot selvästi 37–66 ja joukkue napsi peräti 33 hyökkäyslevyriä. Lisäksi sinivalkoiset heittivät tarkasti, muun muassa kolmoset upposivat 39 prosentin tarkkuudella.

–Hyvä ja tasapainoinen esitys koko joukkueelta, saatiin puolustuspäässä useita stoppeja ja hyökkäys kulki mukavasti, iloitsi Vedon valmentaja Jarkko Havu.

Veto: Havinen 4/4, P.Jaatinen 14/5, Isoranta 28/17, Syynimaa 11/3, Männikkö 10/5, W.Jaatinen 9/14, Hakamaa 5/10/6 syöttöä, Thil 5/10. Pussihukkien tehokkain oli Minttu Miettinen 10 pistettä.

KOTIOTTELUSSA sunnuntaina Tapiolan Honka kaatoi Vedon 43–107 (24-44). Vimpeli taisteli hyvin puoliaikaan saakka, mutta ottelun loppua kohden Hongan fyysinen vahvuus tuli esiin, ja vieraat jyräsivät selvään voittoon.

Honka heitti hyvällä prosentilla ja voitti levypallot 55–36. –Pelasimme ottelun alun ihan hyvin, sitten edellisen päivän ottelu alkoi tuntua jaloissa, eikä paukut riittäneet aivan loppuun saakka. Saimme pelistä kuitenkin hyvää kokemusta tulevia pelejä ajatellen, kommentoi Havu.

Veto: Havinen 2/0, P.Jaatinen 14/2, Isoranta 14/17, Syynimaa 7/0, Männikkö 2/0, W.Jaatinen 2/6, Hakamaa 2/2, Thil 0/1, Vörlin 0/0. Hongan parhaita olivat Noora Sipponen ja Venla Ulander, jotka heittivät molemmat 22 pistettä.

-ViVen tiedotus-

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.