Kivitipussa tanssitaan perjantaina ja rokataan lauantaina!

Perjantaina Kivitipussa tanssitaan Ässien tahdissa.

Ässät on Oululainen tanssiyhtye. Yhtye perustettiin vuonna 1978. Yhtyeen nimi pohjautui sukunimien ensimmäiseen kirjaimeen. Jorma, Lauri ja Pentti Siltala sekä Esa Sihvola muodostivat ensimmäisen Ässät-kokoonpanon vuonna 1978.

Liput 12€ (sis. narikka)

https://www.facebook.com/events/368569194029176/

https://kivitippu.fi/event/assat-hotelli-kivitippu/

Lauantaina vuorossa onkin rokkia tuvan täydeltä, kun Uniklubi nousee Kivitipun lauteille!

Uniklubin esikoisalbumi “Rakkautta ja piikkilankaa” julkaistiin vuonna 2004. Samana vuonna yhtye palkittiin myös vuoden rock-tulokas -Emmalla. Vuonna 2005 yhtye julkaisi toisen pitkäsoittonsa “Kehä” ja kolmas albumi “Luotisade” ilmestyi vuonna 2007. Seuraavana vuonna ilmestyi kokoelmalevy “Kaikki mitä mä annoin 2003-2008” ja saman vuoden lopussa julkaistiin myös yhtyeen kiertue-elämästä noin vuoden ajalta kertova, Jarkko Tiitisen tekemä valokuvakirja “Rakkaudesta hulluuteen”. Vuonna 2009 yhtyeeltä ilmestyi neljäs studioalbumi “Syvään valoon”. Kesällä 2010 Uniklubi kiersi erikoiskokoonpanon kanssa keikoilla. Uniklubi julkaisi 2014 singlen nimeltä “Sydän janoaa”. Yhtye teki singlen tiimoilta “Elossa – kiertue” nimisen kiertueen.

Mainos

Illan Uniklubille avaa rockin tulevaisuudenlupaus MERTA!

MERTA on suomenkielistä vaihtoehtorockia ja screameja popahtaviin melodioihin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista ei ole aikaisemmin kuultu!

Liput: Ennakko 11€, ovelta 12€

https://www.facebook.com/events/669579273515453/

https://kivitippu.fi/event/uniklubi-hotelli-kivitippu/

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.