Tilitoimistopalvelua asiakkaan tarpeisiin

Helenan Tilipalvelussa asiakkaita palvelevat Hannes Apilasaho, Mira Alatalo ja Helena Apilasaho.

Julkaistu:

Aihe:

Neljättä syntymäpäiväänsä tänä syksynä viettävä Helenan Tilipalvelu on kasvanut ja laajentanut toimintaansa. Helena on huomannut, että pienelle, asiakkaan tarpeisiin joustavasti vastaavalle tilitoimistolle on kysyntää.

Vaikka moni asia menee nykyään sähköiseksi ja paperittomaksi, niin on paljon ihmisiä, jotka haluavat vielä toimia perinteisesti paperein ja se sopii Helenalle hyvin. “Pienenä toimistona voin uida vastavirtaan ja tarjota asiakkaille palveluita joustavasti heidän tarpeidensa mukaan. Asiakkaan ei tarvitse muuttaa toimintaansa tilitoimiston sapluunan mukaisesti, vaan häntä voidaan palvella yksilöllisesti hänen tarpeidensa mukaan.”

Erilaisilla yrittäjillä on erilaisia tarpeita. Esimerkkinä Helena mainitsee laskutuksen: koko laskutusta ei tarvitse siirtää tilitoimiston hoitoon. Jos asiakkaalla on käytössään laskutusohjelma ja hän haluaa itse laskuttaa, niin se onnistuu. Haluttaessa Helena pystyy seuraamaan reskontraa asiakkaan kirjanpidon alla. Helenan kautta onnistuu myös sähköisten laskujen lähettäminen.

Helenan Tilipalvelu palvelee asiakkaita kolmen henkilön voimin Vimpelissä kirkon ja kunnantalon välissä vanhassa Osuuskaupan kiinteistössä ja Kortesjärvellä Jääkärintiellä Säästöpankin naapurissa. 

Yritysten, yhdistysten ja maatalouden tilitoimistopalveluiden lisäksi Helenan Tilipalvelu tarjoaa taloyhtiöille isännöintipalveluita. Uusina aluevaltauksina ovat tieisännöinti sekä hankkeiden kirjanpito ja raportointi. Helenalla on myös palveluna yksityishenkilöiden paperiasioiden hoito sekä paikallisille että muualla – myös ulkomailla – asuville. 

Asiakkaiden auttaminen ja neuvominen on Helenan sydäntä lähellä. Yrityksen toimintaa ja palveluvalikoimaa kehitetään asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen.

Syksy tuo aina uusia tuulia ja Helenakin on päättänyt tänä syksynä panostaa markkinointiin. Helenan Tilipalvelulle on avattu uudet verkko- ja Facebook-sivut.

Helenan Tilipalvelu

Helenan Tilipalvelu Facebookissa

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.