Maarit Peltoniemi & Coralia Lauantaina Kivitipussa!

Maarit Peltoniemen ura ja nousu parrasvaloihin starttasi Haaveiden laiva -levystä.

Maarit Peltoniemi on  tullut tutuksi suomalaiselle tanssiyleisölle lavoilta, laivoilta ja ravintoloista. Varsinainen ura ja nousu parrasvaloihin starttasi Haaveiden laiva -levystä. Levytysrintamalla Maarit on julkaissut useamman menestysalbumin. Pihamaan pienet kivet -single aloitti syksyllä 2015 uuden ajan tuotannon suhteen, yhteistyössä säveltäjä Kai Jämsän kanssa. Kantajat (2016) oli sille jatkoa. Syksylle 2018 Maarit julkaisi kappaleen Toiset jatkaa matkaa.

Liput: 10€

https://www.facebook.com/events/1352336151588577/?ti=icl

https://kivitippu.fi/event/maarit-peltoniemi-hotelli-kivitippu/

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.