Pysäkkiä huutokaupataan

Julkaistu:

Aihe:

PYSÄKKI eli Kortesjärven diakonia-, päiväkerho- ja nuorisotilat, tuli perjantaina myyntiin huutokaupat.comiin.

Kirkkoneuvosto on päättänyt myydä Pysäkin, koska sitä ei kannattanut kosteusvaurion jäljiltä itse korjata.

271 neliötä huoneistoalaa sisältävä, vuonna 1978 rakennettu Pysäkki on peruskorjattu vuonna 2012. Se on poistettu käytöstä, mutta lämmöt ovat päällä.

Myös Ojutjärven leirikeskus on tällä hetkellä myynnissä etuovi.comissa.

Kiinteistönvälittäjä Veikko Kustula LKV Vaisto oy:stä kertoo, että Pysäkin saamia tarjouksia voi seurata huutokauppa.comissa.

–Viimeksi kun katsoin, kohteella oli satoja katsojia ja osa oli ottanut sen seurantaan.

Paljonko toivotte saavanne rahaa siitä?

–Ei mulla ole mitään sellaista. Huutokauppajutut ovat arvaamattomia: Kun Lappajärven kunta pani Välijoen tontin myyntiin, se ei saavuttanut kuin 8 000. Hinta lähtee nousemaan, jos kaksi ostajaa haluaa kohteen, hän toteaa. –On hyviäkin tarinoita, kuten Kauhavan seurakunnan myymä Pikkupappila, josta kaksi ostajaa huusi aika kiivaasti yli 140 huutoa. Sen hinta nousi 145 000 euroon.

Kauhavan kirkkoherra Jyrki Jormakka kertoo, että kiinteistöstä on käyty ”luottamuksellisia kaupallisia keskusteluja”, mutta hän ei halua sen enempää avata julkisuuteen, kuinka moni tai ketkä siitä ovat olleet kiinnostuneita.

–Se ei auta myymistä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.