Tappion ja voiton siivittämänä sarjan kärkikamppailuun

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

VIMPELIN Vedon alkukausi on sujunut odotusten mukaisesti. Sarja jatkui viikolla 24 kahdella ottelulla, jolloin ottelukalenterissa olivat vieraspeli Sotkamon Hiukassa Jymyn vieraana sekä kotiottelu Saarikentällä vastustajana Seinäjoen JymyJussit. Sotkamolaisten alkukausi on ollut perinteisen vahva, kun taas JymyJussit ovat sijoittuneet sarjataulukon keskivaiheille.

Jymyn ja Vedon välinen ottelu päättyi Sotkamolle suoraan kahden vuoron jälkeen 2–0 (8-4, 4-1). Ottelun jälkeen Jymy jatkaa ainoana tappiottomana joukkueena sarjassa. Virheiden sävyttämän pelin jälkeen Mikko Kanala totesi toisen jakson olleen haastava ja yksittäisten huonojen vuorojen ratkaisseen pelin.

Näin tiukoissa peleissä ei ole vain varaa tuollaisiin. Kyllä tällä kaudella kuitenkin vielä kovia koitoksia koetaan. Lupaan, että tämä ei tule tähän jäämään, Kanala mainitsee.

SUNNUNTAINA Vedolla oli mahdollisuus palata voittojen tielle Saarikentällä. Seinäjokelaisten ja Vimpelin välistä kohtaamista oli paikan päällä seuraamassa hienot lähes 2300 silmäparia mikä oli kuluneen kauden ennätysyleisö. Supervuoroon edennyt ottelu päättyi lopulta Vedolle 2–1s (4–6, 5–4, 4–2). Vimpeliläisten kultakypärä Perttu Ruuska toimi joukkueen sankarina onnistuessaan pelin ratkaisevassa lyönnissään. JymyJussien taidot tiedostettiin jo etukäteen ja niistä saatiin varsin kovia maistiaisia Saarikentällä.

–Saatiin kunnon vastustaja kentälle. Ensimmäinen jakso tuntui kolmanteen vuoroon saakka, että oltiin pelin päällä. Sitten tuli tyypillistä JymyJussia: kun saatiin pää auki, kaikki löivät keskimailaan. Nyt pääsimme toisella jaksolla ohi, Elmeriltä hyvä veto jakson loppuun, Ruuska kommentoi pelin kulkua.

YKSI alkukauden odotetuimmista kohtaamisista pelataan Vimpelissä nyt keskiviikkona. Silloin Saarikentällä on luvassa varsinainen kuuden pisteen ottelu, kun sarjakärki Kouvola saapuu Vimpeliin. Joukkueiden välillä on totuttu näkemään varsin kovia ja kuumia vääntöjä menneinä vuosina, eikä tämäkään ottelu tule varmasti tuottamaan poikkeusta asiaan. Saarikenttä ei ole helpoin paikka pelata ja pompunlyönnistään kotikentällään tunnetut Pallonlyöjät eivät pääse Vimpelissä kivitalonkorkuisia pomppuja takomaan, kun pomppu ei nouse kentän pinnasta samalla tavalla.

Vimpelin sisäpeli on ollut kuluneella kaudella jäätävää, kun katsoo ykköskärjen etenemisnopeuksia ja lyöntivoimaa. Viimeisissä peleissä on kuitenkin tullut pieniä notkahduksia pelin sisällä. Kun Veto saa tasaisuutta peliinsä, niin kenellä tahansa Kouvolasta lähtien on hyvin vaikea vuori kiivettävänä Saarikentälle saapuessaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.