LaVelle pronssia kiekosta ja kaksi pistesijaa Lahden Youth Athletics Gamesista

Petra Väkeväinen juoksi ensin aitojen alkuerissä ennätyksensä ja sitten paransi ennätystään vielä finaalissa. Kuvat: Juho-Joel Mäenpää

Julkaistu:

Aihe:

VIIME viikonloppuna oli Lahdessa Youth Athletics Games -kisat. Lappajärven Veikkojen kolmen osallistujan saavutuksena oli yksi mitali- ja kaksi pistesijaa.

Juho-Joel Mäenpää kisasi vuotta nuorempana M17 kiekossa pronssimitalin arvoisesti, heittäen ennätyksensä 42,82.

Petra Väkeväinen juoksi sunnuntaina kuudenneksi T15-sarjan 80 metrin pika-aitojen finaalissa uudella ennätyksellään 12.21. Väkeväinen juoksi lauantaina myös 100 metrin pikamatkalla ja hyppäsi T15 kolmiloikassa.

Sunnuntaina seivästä taivutti vuotta nuorempana T14-sarjassa Janna-Juulia Mäenpää. Tuloksena oli uusi oma ennätys ja LaVen ennätys, vaikka stadionin tuuli meinasikin moneen kertaan sotkea seivästyttöjen askelmerkit. Mäenpään tulos 285 riitti viidenteen sijaan.

Lahden osallistujatavoite oli noin 2 500 urheilijaa, joten tapahtuma on Suomen mittakaavassa yksi kesän suurimpia lasten ja nuorten yleisurheilutapahtumia.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.