Isoranta ja Jaatinen koripallon 16-vuotiaiden maajoukkueleirille

Minttu Isoranta pelasi päättyneellä kaudella myös Vedon Korisliiga-naisten kokoonpanossa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

-Olen innoissani, että pääsen treenaamaan ikäluokkani Suomen parhaiden pelaajien kanssa ja odotan kovia treenejä ja koripallomaajoukkueen tunnelmaa, totesi Minttu Isoranta. -Odotan myös selkeää näyttömahdollisuutta maajoukkueympyröihin. On mukavaa nähdä Etelä-Suomessa pelaavia koripallokavereitani, joihin olen tutustunut aikaisemmilla leireillä.

Avausleiri pidetään  Kisakallion Susi Training Centerissä 23.-26.5. Joukkueen päävalmentajana toimii Jussi Räikkä.

Alle 16- ja 18-vuotiaiden nuorten Pohjoismaiden mestaruudet ratkotaan jälleen Kisakalliossa, Lohjalla, 27.6.-1.7.2019.

Juttua muokattu 13.5. klo 21.16: juttuun lisätty Isorannan kommentit.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.