Anne Niemi ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

“Ihmisen kokoisen” politiikan tekeminen edellyttää, että päätösten vaikutuksia ihmisille arvioidaan jatkuvasti. Jos huonoja päätöksiä tehdään, on ne voitava korjata nopeasti. Pahinta on, ettei tehdä mitään.

–Säilyttääksemme suomalaisen korkeatasoisen hyvinvoinnin, on meidän muutettava palveluiden tuotantotapoja ja uudistuttava, Niemi toteaa.

Anne Niemen into vaikuttaa yhteisiin asioihin on kodin perintöä.

–Minulla on halu olla rakentamassa Suomea ja koko laajaa Pohjanmaata. Myös kotikunnan ja paikallisuuden merkitys ihmisille elinkaaren eri vaiheissa on huomioitava. Haluan olla varmistamassa myös maakuntien reuna-alueiden elinvoiman säilymistä.

Niemi on toiminut yrittäjänä jo yli 25 vuotta. Myös puolisolla on oma yritys. Maakunta on tullut tutuksi paikallisissa ja maakunnallisissa luottamustehtävissä lähes 20 vuoden aikana.

–Haluan antaa osaamiseni yhteisten asioiden hoitajana yhteiskunnan käyttöön. Kansanedustajan tehtäväkenttä on laaja eikä tehtävä ole helppo, mutta maailma muuttuu kiihtyvää tahtia ja meidän on oltava rohkeita ja pystyttävä puoluerajat ylittävään yhteistyöhön se tärkein eli ihminen muistaen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.