Evijärvelle koottava jalkapallojoukkue “ei haluaisi pudota” alimmalta mahdolliselta sarjatasolta

Mika Koskela ja Juho Fränti rekrytöivät pelaajia jalkapallojoukkueeseen.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVELLE rakentuva jalkapallojoukkue kaipaa vielä pelaajia. Joukkue täytyy saada kasaan tammikuun viimeiseen päivään mennessä.

Se tulee pelaamaan Keski-Pohjanmaan piirin seitsemättä divisioonaa, eli alinta mahdollista sarjaporrasta.

–Joukkueen runko on hyvä, mutta paljon on sellaisia ehkä-pelaajia, jotka eivät asu Evijärvellä. Lisää siis tarvittaisiin, että pelaajia on varmasti riittävästi. Se on se viesti, sanoo Mika Koskela, joka rekrytoi pelaajia yhdessä Juho Fräntin kanssa. Joukkueenjohtajana on Joonas Försti.

Evijärveläisyys ei silti ole mikään edellytys. Mukaan toivotaan pelaajia myös erityisesti Lappajärveltä ja Vimpelistä, jossa ei myöskään ole omaa joukkuetta.

–Peleihin paikalle tulo tärkeämpää kuin treeneihin. Varsinkin vieraspeleihin. Luotetaan, että varmaan kotipeleihin tulee porukkaa, ja treeneihinkin varmaan ihan mukavasti, mutta vieraspelit on se kipukohta.

Kynnys on Koskelan ja Fräntin mukaan hyvin matala. Seiskadivari on niin alhainen sarjataso, ettei sitä edes pelata Suomessa lähes missään.

–Leikkimielisesti olemme sanoneet, että tavoitteena on, ettemme putoa sarjasta. Ei myöskään tavoitella nousua, muuten menee liian vakavaksi, Fränti sanoo.

Mainos

EVIJÄRVELLÄ on pitkään ollut jalkapallojoukkueen mentävä aukko.

Kunnassa on tällä hetkellä juniorijoukkueet vuosina 2007 ja 2009 syntyneille sekä jalkapallokerho 7–8-vuotiaille tytöille.

Fränti muistelee, että miesten sarjoja on koluttu viimeksi 90-luvulla. Silloin joukkue vuoroin nousi neljänteen ja vuoroin putosi viidenteen divisioonaan.

–Toivotaan, että meillä riittää rahkeet seiskaan, hän naurahtaa.

Tähän asti evijärveläiset, jotka ovat halunneet pelata sarjatasolla, ovat menneet Kauhavan, Kortesjärven ja Kaustisen joukkueisiin.

–Jos haluaa KJV:stäkin astetta kevyempiin peleihin, auton nokka vaan Evijärveä kohti.

FRÄNTI ja Koskela pyytävät ottamaan heihin yhteyttä sähköpostitse, jos pelaaminen kiinnostaa. Viikoittaiset harjoitukset alkavat vasta keväällä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.