Kartingin MM-kisat Kauhavalle

Kartingin maailmanmestaruus tullaan ratkomaan Kauhavan Alahärmässä PowerParkin radalla 5.-8. syyskuuta 2019.

Kartingin maailmanmestaruus tullaan ratkomaan Kauhavan Alahärmässä PowerParkin radalla 5.-8. syyskuuta 2019.

Kyseessä on suuri kansainvälinen tapahtuma, jonka myötä Suomessa ratkaistaan nyt kerrasta poikki -menetelmällä autourheilun maailmanmestaruus. Kisa on myös mittava ponnistus autourheiluliitto AKK:lle sekä sen Flying Finn -kokonaisuudelle.

Kilpailua on mukana tukemassa niin entisiä kuin nykyisiäkin maamme huippukuljettajia. Järjestelytoimikunnassa heitä edustaa Jyrki Järvilehto. Lisäksi muut AKK:n Flying Finn -kuljettajat, kuten Valtteri Bottas, tukevat tapahtumaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.