Kartingin MM-kisat Kauhavalle

Julkaistu:

Aihe:

Kartingin maailmanmestaruus tullaan ratkomaan Kauhavan Alahärmässä PowerParkin radalla 5.-8. syyskuuta 2019.

Kyseessä on suuri kansainvälinen tapahtuma, jonka myötä Suomessa ratkaistaan nyt kerrasta poikki -menetelmällä autourheilun maailmanmestaruus. Kisa on myös mittava ponnistus autourheiluliitto AKK:lle sekä sen Flying Finn -kokonaisuudelle.

Kilpailua on mukana tukemassa niin entisiä kuin nykyisiäkin maamme huippukuljettajia. Järjestelytoimikunnassa heitä edustaa Jyrki Järvilehto. Lisäksi muut AKK:n Flying Finn -kuljettajat, kuten Valtteri Bottas, tukevat tapahtumaa.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.