Pietarsaaressa väkivallanteko

Pietarsaaressa tapahtui vakava väkivallanteko, silminnäkijähavaintoja kaivataan.

Pietarsaaren kaupunginhotellin terassilla tapahtui 14.10. klo 03.30 eli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä törkeä pahoinpitely. Mieshenkilö joutui väkivaltateon uhriksi ja kaatui katuun. Mies loukkaantui erittäin vakavasti ja on edelleen yliopistollisessa sairaalassa hoidettavana. On epäselvää toipuuko mies saamistaan vammoista.

Terassilla oli paljon ihmisiä jotka näkivät tapahtuman ja poliisi pyytää heitä ottamaan yhteyttä soittamalla numeroon 0295440513 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa(at)poliisi.fi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.