Jätevesineuvojat tekevät kartoitus- ja neuvontakäyntejä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänä vuonna Pohjanmaan Jässi-hankkeen jätevesineuvojat tekevät kartoitus- ja neuvontakäyntejä Vaasassa, Luodossa, Pietarsaaressa, Isossakyrössä, Vimpelissä, Perhossa, Evijärvellä, Halsualla, Kauhajoella, Karijoella, Isojoella, Kannuksessa ja Seinäjoella.

Kuntien valitsemien alueiden kiinteistönomistajille lähetetään kirje, jossa kerrotaan heille varattu neuvonta-aika. Neuvonnan vastaanottaminen on vapaaehtoista. Kiinteistökohtaisilla kartoitus- ja neuvontakäynneillä annetaan arvio nykyisen jätevesijärjestelmän uusimistarpeesta, kerrotaan tämänhetkisen lainsäädännön vaatimuksista ja tulevista uudistuksista sekä erilaisista jätevesien käsittelymenetelmistä. Neuvoja ohjeistaa nykyisen käsittelymenetelmän huoltotoimenpiteistä sekä tarvittaessa antaa ohjeita, jos jätevesijärjestelmä on uusimistarpeessa. Neuvonta on kiinteistönomistajille maksutonta.

Mainos

Hankkeen neuvojia on mahdollista tavata lisäksi tulevana kesänä myös monissa eri tapahtumissa.

Lisätietoa hankkeen verkkosivuilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.