Murtovarkaita liikkeellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänään klo 02.21 Alajärvellä Kauppakadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön murtauduttiin. Poliisi tavoitti tapahtumapaikalta yhden miehen ja myöhemmin lähistöllä vielä kaksi miestä, joilla epäillään olevan osuutta asiaan. Anastetusta omaisuudesta ei ole vielä tietoa. Saman mieskolmikon epäillään murtautuneen myös klo 01.40 Soinissa Multiantiellä sijaitsevaan liikekiinteistöön. Liikekiinteistöstä oli saatu anastettua ainakin käteistä rahaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.