Jukola Kauhavalle 2023

Juuri saadun tiedon mukaan vuoden 2023 Jukolan viesti suunnistetaan Kauhavalla. Kauhavalla otettiin tieto Jukolan saamisesta innokkaasti vastaan.

–Tämä on hieno uutinen. Suurkiitos järjestelytoimikunnalle laadukkaasta työstä kisahakemuksen eteen, kiittelee kaupungin kehitysjohtaja Juha-Martti Kuoppala.

–Tällaisten uutisten myötä Kauhava vahvistaa asemaansa raskaan sarjan tapahtumakaupunkina myös tulevaisuudessa. Tänäkin kesänä meillä on aikamoinen tapahtumakesä ja tulevina vuosina vauhti sen kun kiihtyy, toteaa kehitysjohtaja Kuoppala.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.