Ennätysmäärä pihakirppispisteitä Evijärvellä

Evijärvellä pidetään perinteinen alkukesän pihakirppiskierros lauantaina 9. kesäkuuta kello 10–15.

Evijärvellä pidetään perinteinen alkukesän pihakirppiskierros lauantaina 9. kesäkuuta kello 10–15. Myyjiä on Kylille-hankkeen tiedotteen mukaan ilmoittautunut tässä vaiheessa mukaan ennätysmäiset 35. Tarjolla on retroa ja arabiaa, leluja, vaatteita, mattoja, astioita ja monenlaista yllätystä.

Tapahtumassa ovat mukana myös työpaja Anita Koo, Popo ja Pesosen valokuvaamo. Väinöntalon museolla tempaistaan niin ikään — paikalla on useampia myyjiä ja samalla voi käydä tutustumassa Suomen suurimpaan talonpoikaismuseotaloon ja muorin puotiin.

Kartta ja lisätiedot löytyvät kotisivulta kotikirppikset.com tai Facebookista Evijärven pihakirppiskierros -tapahtumasivulta. Paperikarttoja on jaossa ainakin työpaja Anita Koossa ja Väinöntalon museolla.

Jaa juttu: