Kehystämö muutti Koskelaan

Listat katkeavat poljettavalla leikkurilla. Sillä niihin saa millilleen oikean kulman ja suoran pinnan, kertoo Marko Arpala.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kehystämölle olikin paikka valmiina, parin uudessa omakotitalossa oli snooker-huoneeksi tarkoitettu tila tyhjillään.

–Olen aina tykännyt tehdä käsillä. Kehystäminen on harrastus, lisäansio ja rentoutumiskeino, joka sopii hyvin yhteen työni kanssa. Kun odottelen kotona kyytiä, on hyvää aikaa näperrellä kehysten kanssa. Kun soitto tulee, kauluspaita vain päälle ja olen valmis lähtemään, toteaa taksiautoilijana päätyökseen toimiva Arpala.

Kehysten tekeminen on siistiä sisätyötä. Työn voi jättää kesken milloin tahansa, ja jatkaa sopivan hetken koittaessa.

–Joskus olemme kehystämössä koko perheellä, kuuntelemme musiikkia, Marko nikkaroi ja minä keittelen kahvia. Se on ihan mukavaa, Sanna Heikkilä kertoo.

Kehystämöt ovat vähenemässä Suomessa tasaista tahtia. Kauppojen tarjonta valmiskehyksistä on kasvanut, eivätkä kaikki ole valmiita maksamaan työstä.

–Ihmiset tyytyvät mieluummin sellaiseen, joka on melkein hyvä. Ne, jotka harrastavat taidetta, eivät osta valmiskehyksiä. Kehys suojaa teosta tai kuvaa, sopii teokseen ja ympäristöönsä. Kuvasta tulee taulu vasta kun sillä on kehykset, Heikkilä toteaa.

Asiakkaat ovat löytäneet kehystämön uuden yrittäjän ja toimitilat Koskelassa. Tarvetta palvelulle on edelleen.

–Kiva huomata, että kun joku on käynyt kehystyttämässä jotakin, hän tulee usein takaisin jonkun toisen työn tai tuttavansa kanssa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.