Alajärvellä murto ja liikenne-onnettomuus

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tänään aamuyöllä kello kolmen aikoihin Alajärvellä Kauppakadulla sijaitsevaan liikekiinteistöön oli murtauduttu. Varkaat olivat vieneet ainakin alkoholijuomia.

Puoli kuuden aikaan aamulla Alajärvellä Kuopiontien ja Teollisuustien risteyksessä tapahtui henkilöauton ja pakettiauton välinen liikenneonnettomuus. Paikkakuntalainen nuori mies ajoi pakettiautolla Teollisuustieltä Kuopiontielle eikä huomannut samanaikaisesti Kuopiontietä henkilöautolla ajanutta paikkakuntalaista naista. Ajoneuvot osuivat toisiinsa risteysalueella. Molemmat kuljettajat vietiin sairaalaan tarkastettavaksi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.