Ojajärven kierros tulee taas

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Keskiviikkona 6. kesäkuuta kello 18 järjestetään Alajärven Ojajärvellä liikuntatapahtuma, joka kokoaa jo kuudetta kertaa liikkujat alkukesän vehreään luontoon. Tapahtuman suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Viime kesänä reitille lähti peräti 200 kuntoilijaa, osallistujien ikähaitarin ollessa alle puolivuotiaasta yli yhdeksänkymppiseen.

Tapahtumassa kierretään seitsemän kilometrin pituinen reitti Ojajärven ympäri kävellen, juosten tai pyöräillen. Reitin voi kulkea oppaiden mukana tai omaan tahtiin. Innokkaimmat ovat pyöräilleet lenkin saman tien useammankin kerran. Matkan varrelta löytyy kauniita järvinäkymiä, metsää ja kesäistä kylämaisemaa. Kierroksen puolivälissä ja päätepisteessä on mehutarjoilu. Perheen pienimmät voi tarvittaessa jättää lenkin ajaksi lähtöpaikan lapsiparkkiin.

Tapahtumaan osallistuminen on ilmaista ja kaikille avointa. Taskun pohjalle kannattaa kuitenkin varata käteistä arpojen ja makkaran ostoa varten. Lähtöpaikka löytyy osoitteesta Ojajärventie 185, Alajärvi. Paikalle on opasteet Hoisko-Vimpeli-tieltä eli kantatieltä 68.

Järjestäjänä toimii Luoma-ahon kyläyhdistys ry. Yhteistyössä ovat mukana Alajärven Latu ry, Apu24 Jarmo Ojajärvi, Kangaskulma MY-H, Luoma-ahon Leipomo Ky, SPR Alajärvi ja Vapaa-aikatoimi liikuntapalvelut Alajärvi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.