Kaksi pistettä Alajärveltä riitti Vedolle

Kultakypärässä pelannut Perttu Ruuska oli Vedon pistemies.

Julkaistu:

Aihe:

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen joukkueensa otteisiin, eikä harmitellut saamatta jäänyttä pistettä. Peli parantui edellisestä Hamina-ottelusta, eikä 32 ottelun runkosarjassa kannata liikaa miettiä yksittäisiä pisteitä. Voitto on aina voitto, erityisesti vieraskentällä., tuumi Kivimäki

Ottelun hahmo oli Vedon nuori jokeri Perttu Ruuska, joka iski ensimmäisen jakson toisessa vuoroparissa neljä juoksua ja toi yhden. Hänen meriitteeihinsä kirjattiin samalla ensimmäinen Superpesis-kunnari ja koko ottelun saldo oli seitsemän juoksua sekä kaksi tuotua. Hän oli myös Vedon ykköspalkittu. Muiden vetolaisten tehot: Teemu Isoketo 0/2, Olli Heikkala 0/1, Sami Haapakoski 1/3, Arttu Ruuska 1/0, Severi Lassila 0/1, Timo Hanhisalo 0/1, Janne Heimonen 2/0, Jere Saukko 0/1. Mukana kokoonpanossa olivat myös Henri Puputti, Ville Takala ja Matias Rinta-aho. 

Toisella jaksolla Ankkureiden Mikael Penninkangas täräytti uransa ensimmäisen aikuisten sarjan kunnarin ja toi juoksun. Ankkurit onnistui  saamaan kaikki kolme juoksuaan yhden vuoroparin aikana. Sillä oli viimeisen vuoroparin tasoittavalla mahdollisuus ottaa ainakin piste, mutta se ei kyennyt saamaan juoksuja. Kärkilyöntitilanteet menivät Vedolle 44-30. Ankkureiden parhaana palkittiin nuori perholainen, jokerina pelaava Joonas Riihimäki. 

Ankkureilla alkaa viikon pelitauko. Veto pelaa tiistaina Oulua vastaan Saarikentällä. Torstaina vieraaksi saapuu Seinäjoki ja sunnuntaina Veto suuntaa pelireissulle Itä-Suomeen, missä kohtaa ensin Joensuun ja maanantaina Kiteen. Viiden pelatun ottelun jälkeen Veto johtaa sarjaa 14 pisteellä. Kouvola on kannoilla 12 pisteellä. Sotkamolla ja Joensuulla on molemmilla 11 pistettä.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA