Koulukiusaaminen on elämän tuhlaamista

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kortesjärven yhtenäiskoulun piha-alueelle kaartanut 52:n moottoripyörän letka on vaikuttava näky. Koko koulun piha-alue täyttyy moottoripyöristä. Kromi kiiltää. Motoristit ovat tärkeällä asialla, he muistuttavat, että koulukiusaaminen on elämän tuhlaamista, siinä tuhlautuu niin kiusaajan kuin kiusatunkin elämä. Asiaan koululaisia herätteli Motoristit koulukiusaamista vastaan ry, MKKV.

Ari Santaharju MKKV:stä puhui nuorille vakavaa asiaa, koskettavasti.

Olemme tässä teidän edessänne osoittaaksemme omalla läsnäolollamme, että tarkoitamme totta. Kaikki olemme erilaisia, mutta olemme samalla asialla. Toivottavasti tässä koulussa kenenkään ei tarvitse pelätä tulevansa kiusatuksi, totesi Santaharju.

Koulukiusaamisessa ei ole kyse tiedon puutteesta. Oppilaat kyllä tietävät. Kysymys on asenteista, mielikuvista ja ennakkokäsityksistä. Meidän kampanja pyrkii vaikuttamaan emotionaalisesti ja elämyksellisesti, selvittää Santaharju toiminnan taustaa. 

Santaharjun puheen jälkeen oli taikuri Markku Antilan esitys, ja sen jälkeen oli mahdollisuus tutustua tarkemmin moottoripyöriin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.