Vedenjakelu keskeytyy Kortesjärvellä torstaina

Julkaistu:

Aihe:

Kauhavan Vesi Oy tiedottaa vedenjakelun keskeytyksestä Kortesjärvellä torstaina 24. toukokuuta. Kyseessä on Mannisen, Kasken ja Laakson alue.

Alueella suoritetaan vesijohtoverkoston asennustöitä torstaina kello 10–15 välisenä aikana. Vedenjakelu keskeytetään asennustöiden ajaksi.

Käyttöönoton yhteydessä putkistosta saattaa irrota saostumia, mikä voi aiheuttaa veden sameutta ja värillisyyttä. Kauhavan Vesi suosittelee veden juoksuttamista, kunnes se kirkastuu. Paineet voidaan kytkeä verkostoon mainitusta ajasta poiketen.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.