Hautamäki viides Kouvolan SM-rallissa

Ville Hautamäen vauhti riitti viidennelle sijalle Kouvolassa. Kuva: Toni Ollikainen

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

-Ajoin hyvin ja kovaa, eikä autossakaan ollut pientä ohjaustehostin ongelmaa lukuunottamatta sanomista. Nyt mentiin luokassamme vain niin kovaa, että tällä autolla en pääse kovempaa, Hautamäki totesi rehdisti.

-Toki omassa ajamisessa risteysajot olivat vaikeita. Niissä tuli muutamia virheitä. Kuudennella erikoiskokeella ajoin maakiven yli, joka rikkoi auton alustaa sekä takarenkaan. Nämä asiat ei kuitenkaan ratkaisevasti vaikuttaneet tulokseemme, alajärveläinen tilitti. Luokkavoittoon ajoi Jarkko Nikara ennen Henrik Pietarista. Hautamäki ja kartanlukija Enni Mälkönen jäivät neljänneksi sijoittuneelle Esa Ruotsalaiselle 28,1 ja kolmanneksi ajaneelle Joonas Tokeelle 32,3 sekuntia.

SM2-luokassa pisteissä kolmantena jatkava Hautamäki käänsi heti katseet seuraavan osakilpailuun, kesäkuun 15.-16. ajettavaan Pohjanmaa-ralliin.

-Subarussamme on eräänlaista pito-ongelmaa, jota yritämme säätöjen kautta saada paremmaksi Pohjanmaa-ralliin. Lajin vaikeus viehättää, Hautamäki miettii.

SM2-luokan pisteet 4/7 osakilpailun jälkeen:

1. Henrik Pietarinen 68. 2. Esa Ruotsalainen 64. 3. Ville Hautamäki 60. 4. Joonas Tokee 58. 5. Antti Selivaara 33.

Vesa Rauhala

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA