“Elämää Kauhavalla” kerää tarinoita

Julkaistu:

Aihe:

Kerättävät tarinat voivat olla uusia, vanhoja ja vaikka ikivanhoja tarinoita. Tarina voidaan kirjoittaa myös vaikkapa laulun sanojen tai runon muotoon.

Tarina voi kertoa kirjoittajan omasta elämästä tai käsitellä vaikka koko pitäjää, entistä kuntaa, kylää, sukua, perhettä tai yksittäistä henkilöä. Tarinoita voi kertoa entisaikojen työstä ja vapaa-ajasta tai yhtä hyvin nykyajan pienistä ja isoista asioista. Jos henkilö on tunnistettavissa tarinasta, tulee tarinan kertomiseen olla hänen lupansa. Vanhojen tarinoiden todenperäisyydestä ei tarvitse varmistua.

Mainos

Lisätietoja

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.