Maastopalo Evijärven Haapajärvenkyläntiellä

Vaasan hätäkeskus sai tänään kello 15.38 tiedon keskisuuresta maastopalosta Evijärven Haapajärvenkyläntiellä. 10 neliömetrin pihasauna paloi maan tasalle. Palon syttymissyy oli suojaetäisyyden puute. Pelastajat ovat poistuneet paikalta.

Vaasan hätäkeskus sai tänään kello 15.38 tiedon keskisuuresta maastopalosta Evijärven Haapajärvenkyläntiellä. Muuta tietoa tapahtuneesta ei vielä ole.

Juttua päivitetty kello 16.23: 10 neliömetrin pihasauna paloi maan tasalle. Palon syttymissyy oli suojaetäisyyden puute. Pelastajat ovat poistuneet paikalta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.