Perjantai-pinkaisut käyntiin tällä viikolla

Vimpelin eri kyliä ilostuttavat Perjantai-Pinkaisut alkavat tulevana perjantaina 11. toukokuuta Saarikentältä kello 18.30.

Kesän aikana juostaan totutusti kuusi Pinkaisua ja ne kaikki pidetään ennen juhannusta. Tänä vuonna päästäänkin tutustumaan uuteen suorituspaikkaan, sillä neljäs Pinkaisu pidetään Sport Center Lakiksella. Sarjoja löytyy T/P 2-15v ja matkat ovat 40 metristä 200 metriin. Kaikki Pinkaisijat palkitaan sponsoreiden toimesta, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla. Viime kesänä nähtiin upeat 736 Pinkaisu-suoritusta, joten jatketaan samaan malliin! Kesän aikana vähintään neljä kertaa Pinkaisseet palkitaan vielä erikseen joulun palkitsemistilaisuudessa. Vapaa-aikasihteeri Ari Takala kertoi, että Pinkaisut pidetään Saarikentällä 11. toukokuuta, Lakaniemessä 18. toukokuuta, Rantakylässä 25. toukokuuta, Sport Center Lakiksella 1.kesäkuuta, Sääksjärvellä 8. kesäkuuta ja Vatpakalla torstaina 14. kesäkuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.