Perjantai-pinkaisut käyntiin tällä viikolla

Vimpelin eri kyliä ilostuttavat Perjantai-Pinkaisut alkavat tulevana perjantaina 11. toukokuuta Saarikentältä kello 18.30.

Kesän aikana juostaan totutusti kuusi Pinkaisua ja ne kaikki pidetään ennen juhannusta. Tänä vuonna päästäänkin tutustumaan uuteen suorituspaikkaan, sillä neljäs Pinkaisu pidetään Sport Center Lakiksella. Sarjoja löytyy T/P 2-15v ja matkat ovat 40 metristä 200 metriin. Kaikki Pinkaisijat palkitaan sponsoreiden toimesta, joten paikalle kannattaa ehdottomasti tulla. Viime kesänä nähtiin upeat 736 Pinkaisu-suoritusta, joten jatketaan samaan malliin! Kesän aikana vähintään neljä kertaa Pinkaisseet palkitaan vielä erikseen joulun palkitsemistilaisuudessa. Vapaa-aikasihteeri Ari Takala kertoi, että Pinkaisut pidetään Saarikentällä 11. toukokuuta, Lakaniemessä 18. toukokuuta, Rantakylässä 25. toukokuuta, Sport Center Lakiksella 1.kesäkuuta, Sääksjärvellä 8. kesäkuuta ja Vatpakalla torstaina 14. kesäkuuta.

Jaa juttu: