Muotokuvia näytteillä Kortesjärven kirjastossa

Foto-Neiti, Annica Hölsömäki on kerännyt muotokuvat näyttelyksi.

Vuonna 2008 toimintansa aloittanut kortesjärveläinen valokuvausliike Foto-Neiti juhlii kymmenvuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi yrittäjä Annica Hölsömäki pystytti oman kotikuntansa kirjastoon näyttelyn vuosien varrella kuvaamistaan muotokuvista.

Muotokuvia voi käydä tutkiskelemassa kirjaston aukioloaikoina toukokuun loppuun saakka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.