Piirin karaokemestarit valittiin Kivitipussa

Kuvassa iloinen voittajanelikko, vas. Arvo-Matias Mansikkaviita, Else Niinisalo, Maj Lisa Rantala ja Seppo Kujala

Julkaistu:

Aihe:

Lappajärven Kivitipussa laulettiin neljässä sarjassa: naiset ja miehet 50-69 v. ja naiset ja miehet 70+ v. Jokaisessa sarjassa oli kuusi laulajaa piirin kuudelta alueelta. Sarjojen voittajat lähtevät edustamaan Pohjois-Savossa 2.10.2018 alkavaan mestaruuskamppailuun. Mikäli laulaja ei pääse osallistumaan EL mestaruuskilpailuun, tilalle lähtee 2. kisassa tullut.

Tulokset: Naiset 50-69 v: (1) Else Niinisalo, EL Peräseinäjoki, (2) Arja Heinonen, EL Töysä.
Miehet 50-69 v: (1) Arvo-Matias Mansikkaviita, EL Jalasjärvi, (2) Åke Kallio, EL Kurikka.
Naiset 70+ v: (1) Maj Lisa Rantala, EL Vaasa, (2) Kirsti Knuts, EL Karijoki-Kristiina
Miehet 70+ v: (1) Seppo Kujala, EL Ylistaro, (2) Matti Viitala EL Kortesjärvi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.