Maisema lumoaa kuvataideleiriläiset

Leirillä voi työskennellä piirtäen ja maalaten itselleen mieleisellä tekniikalla. Kuva: Ritva Lindberg

Julkaistu:

Aihe:

Kesän 2018 kuvataideleiri pidetään idyllisessä maisemassa Lappajärven länsirannalla. Tähti ja Koivu -majoituspalvelun ympäristö tarjoaa hyvät puitteet maiseman tutkimiseen ja teemana tänä kesänä onkin maisemamaalaus, johon leiriläiset kesäkuussa 25.6. alkaen johdattelee lappajärveläinen Ritva Lindberg.

Mainos

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Järvilakeuden Kansalaisopisto

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.