Maisema lumoaa kuvataideleiriläiset

Leirillä voi työskennellä piirtäen ja maalaten itselleen mieleisellä tekniikalla. Kuva: Ritva Lindberg
Lappajärven 47. kuvataideleiri kutsuu myös vasta-alkajia mukaan.

Kesän 2018 kuvataideleiri pidetään idyllisessä maisemassa Lappajärven länsirannalla. Tähti ja Koivu -majoituspalvelun ympäristö tarjoaa hyvät puitteet maiseman tutkimiseen ja teemana tänä kesänä onkin maisemamaalaus, johon leiriläiset kesäkuussa 25.6. alkaen johdattelee lappajärveläinen Ritva Lindberg.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Järvilakeuden Kansalaisopisto

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.