KJV:n D-tytöt voittoon tiikerisarjassa

Kortesjärven Järvi-Veikkojen D-tyttöjen lentopallojoukkue vei kuluneella kaudella pelatun Etelä-Pohjanmaan D-tyttöjen tiikerisarjan voiton. 

Joukkueessa pelasivat Helmi Koski, Petra Häkkinen ja Nelli Sironen Kortesjärveltä ja Alisa Koivukangas Evijärveltä.  Heitä valmensi Sanna Sironen. Sarjassa on käytössä poolipeli-systeemi, jolloin päästään pelaamaan tasoa vastaavien joukkueiden kanssa. Sarjassa oli mukana kaikkiaan 16 joukkuetta.

–Tämä oli hieno päätös kaudelle ja upea saavutus pieneltä joukkueelta! Tyttöjä on kentällä neljä ja jokainen voi arvailla millaista tsemppiä ja tuuria vaaditaan, kun kaikkien pitää aina olla paikalla, että joukkue saadaan kasaan. Tyttöjen pitäisi ensi kaudella siirtyä pelaamaan C-ikäisten sarjaa, jossa on kuusi pelaajaa kentällä. Suuri toive on, että saataisiin lisää pelaajia, ettei KJV:n osalta junnulentis pääty tähän kauteen, toteaa Sanna Sironen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.