Lakaniemen tien talvihoitoon vaaditaan parannusta

Vimpelin kunnanhallitus keskusteli maanantaina kokouksessaan kunnan teiden talvihoitoluokituksista.

Esille nousi erityisesti Lakaniemen-Pyhälahden tien (7421) kunto. Keskusteluissa todettiin, että tiellä on runsaasti aamu- ja iltapäiväliikennettä vanhempien viedessä lapsiaan päiväkotiin; samoin Lakeaharjun laskettelukeskuksen liikenne talvisaikaan lisääntyy. Tiellä kulkee runsaasti myös raskasta liikennettä.

Kunnanhallitus päätti, että kunta lähettää Elyyn kirjeen, jolla vaaditaan tien 7421 talvihoitoluokan nostamista vähintään tasolle Ib.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.