Vastaus Metsänpojalle

Kyselit Järviseudun Sanomien 13. joulukuuta ilmestyneessä numerossa, onko Vimpeliin perustettu uusi hoitokoti. Kyseessä on Asunto Oy Vimpelin Venlanpiha, jossa on kolme paritaloa ja kuusi asuntoa. Kaikki ovat yksityisten henkilöiden omistamia. Talot ovat valmistuneet vuonna 2007, jolloin ei vielä tiedetty mitään Venla- ja Väinö-kodista. Roskakatoksen seinään on selvyyden vuoksi kiinnitetty nimikyltti sattuneiden erehdysten vuoksi. Venlanpihan lähinaapurissa on Veeranpiha.

Venlanpihan hallitus

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.