Luota Jumalaan

Päivä on harmaa, mutta aurinkokin pilkistää pilvien lomasta. Samoin on meillä ihmisilläkin. Mieli on matalalla, sairauden ja monenlaisten harmien keskellä. Saamme kuitenkin muistaa ja tietää, että Jumala johtaa ja antaa sen, mitä me juuri tällä hetkellä tarvitsemme. Hän haluaa vetää meitä rakkaudella lähemmäksi itseään. Lähemmäs oi Jeesus sinua, lähemmäksi vedä minua, niin kuin eräässä laulussa sanotaan.

Ymmärrän henkilökohtaisesti näin: ellei meillä ole vastoinkäymisiä, emme osaa ottaa vastaan hyviäkään päiviä. Vastoinkäymiset kasvattavat meitä, jos otamme nekin vastaan Jumalan antamina.

Voin sanoa, että minulla on ollut molempia sopivasti. Olen 77-vuotias ja elämäni aikana olen saanut kokea paljon. Minulla on ollut rikas elämä, en päivääkään heittäisi tai vaihtaisi pois.

Jeesus kuoli ristillä minunkin syntieni tähden. Kaikki on annettu ja annetaan edelleenkin anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä, niin uskon. Olen vapaa niin kuin taivaan lintu. Jos en käännä selkääni Jumalalle, pääsen perille taivaan kotiin silloin, kun Hän parhaaksi näkee minut kutsua.

Lukijani, tee siniäkin samoin: katso Jeesukseen. Hän oli synnitön. Älä turvaudu meihin vajavaisiin tallaajiin täällä maan päällä. Kun näin teet, silloin elämäsi on oikealla perustalla. Voit luottaa Häneen kaikissa elämäsi vaiheissa.

Helga Halonen-Kokko

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.