Liikkujia palkittiin Vimpelissä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Stipendit saivat C-pojissa Aleksi Lassila Vimpelin Vedon SM-hopeasta sekä B-pojissa Halsuan Toivossa SM-kultaa voittaneet Elmeri Anttila, Paavo Kaunisto, Onni Timmerpakka, Riku Utanen, Mikko Vihriälä ja pelinjohtaja Mikko Kivinen (yhdistelmäjoukkue Veto, VePe ja HalTo). Stipendi myönnettiin myös kouluratsastuksessa SM-pronssia saavuttaneelle Eveliina Haviselle.

Lahjakortit saivat Juho-Joel Mäenpää moukarinheiton SM-joukkuehopeasta (P14), Severi Lassila Itä-Länsi edustuksesta miesten sarjassa, Taneli Lassila A-Pojissa, sekä Emmi Liikala ja Jukka Liikala naisten Superpesiksen SM-pronssista Lapuan Virkiässä. Lotta Vehka-ahoa muistettiin koripallon EM-kisa-edustuksen johdosta. Kaija Hänninen palkittiin kolmesta SM-kullasta ja kahdesta pronssista soudussa ja Esko Hyyppä neljästä SM-hopeasta ja kolmesta pronssista hiihdossa, sisä- ja parisoudussa. Aarne Lehtisaloa muistettiin lahjakortilla kahdesta SM-kullasta hiihdossa ja soudussa.

Vuoden valmentajaksi valittiin Kari Kleemola, joka johti Vedon Superpesis-joukkueen kultakantaan.

Ryhtinuoriksi valittiin muun muassa urheilumenestyksen, hyvän käytöksen, koulumenestyksen ja esimerkillisyyden perusteella Eveliina Havinen ja Mikko Vihriälä. Vuoden nuori toimija on Aino Mäkelä, joka on toiminut kuusi vuotta 4-H:n kerho-ohjaajana. Hän on pidetty ja motivoitunut ohjaaja. 

Liikunnan erityispalkinto 2017 jaettiin neljännen kerran ja luovutettiin  esimerkillisestä työskentelystä oman hyvinvoinnin edistämiseksi Atro Anttilalle. Kunnon kuntalainen on tänä vuonna Elina Luoma-aho, joka on kunnostautunut paikallisen kunto- ja terveysliikunnan toteuttajana.

Lisäksi palkittiin 114 perjantaipinkaisijaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.