Liikkujia palkittiin Vimpelissä

Vapaa-aikatoimi palkitsi sunnuntain joulumarkkinatapahtumassa vuoden aikana ansioituneita liikkujia ja liikuttajia. Vuoden urheilijaksi nimettiin Superpesis-joukkueessa kultaa voittanut ja Itä-Länsi –ottelussa edustanut Severi Lassila.

Stipendit saivat C-pojissa Aleksi Lassila Vimpelin Vedon SM-hopeasta sekä B-pojissa Halsuan Toivossa SM-kultaa voittaneet Elmeri Anttila, Paavo Kaunisto, Onni Timmerpakka, Riku Utanen, Mikko Vihriälä ja pelinjohtaja Mikko Kivinen (yhdistelmäjoukkue Veto, VePe ja HalTo). Stipendi myönnettiin myös kouluratsastuksessa SM-pronssia saavuttaneelle Eveliina Haviselle.

Lahjakortit saivat Juho-Joel Mäenpää moukarinheiton SM-joukkuehopeasta (P14), Severi Lassila Itä-Länsi edustuksesta miesten sarjassa, Taneli Lassila A-Pojissa, sekä Emmi Liikala ja Jukka Liikala naisten Superpesiksen SM-pronssista Lapuan Virkiässä. Lotta Vehka-ahoa muistettiin koripallon EM-kisa-edustuksen johdosta. Kaija Hänninen palkittiin kolmesta SM-kullasta ja kahdesta pronssista soudussa ja Esko Hyyppä neljästä SM-hopeasta ja kolmesta pronssista hiihdossa, sisä- ja parisoudussa. Aarne Lehtisaloa muistettiin lahjakortilla kahdesta SM-kullasta hiihdossa ja soudussa.

Vuoden valmentajaksi valittiin Kari Kleemola, joka johti Vedon Superpesis-joukkueen kultakantaan.

Ryhtinuoriksi valittiin muun muassa urheilumenestyksen, hyvän käytöksen, koulumenestyksen ja esimerkillisyyden perusteella Eveliina Havinen ja Mikko Vihriälä. Vuoden nuori toimija on Aino Mäkelä, joka on toiminut kuusi vuotta 4-H:n kerho-ohjaajana. Hän on pidetty ja motivoitunut ohjaaja. 

Liikunnan erityispalkinto 2017 jaettiin neljännen kerran ja luovutettiin  esimerkillisestä työskentelystä oman hyvinvoinnin edistämiseksi Atro Anttilalle. Kunnon kuntalainen on tänä vuonna Elina Luoma-aho, joka on kunnostautunut paikallisen kunto- ja terveysliikunnan toteuttajana.

Lisäksi palkittiin 114 perjantaipinkaisijaa.

Jaa juttu: