Kuusi uutta hakijaa Vimpeliin

Vimpelin kunnanjohtajan viran jatkettu hakuaika toi kuusi uutta hakemusta. Aiemmin virkaa haki yhdeksän hakijaa, joista yksi perui hakemuksensa myöhemmin.

Uudet hakijat ovat, HTK-tutkinto alempi, FM, Hellsten Rafael, Hämeenlinna, yhteiskuntatieteiden maisteri, YMT, Jämsén Antti, Lohja, metsätalousinsinööri, AMK, Kinnunen Arto, Tikkakoski, HTK Koskenlaine Sirpa, Rovaniemi, tuotantotalouden insinööri, AMK, Liukkonen Juha, Ylivieska, maatalous- ja metsätieteiden maisteri sekä MMM, metsänhoitaja, Tuovinen Jussi, Kuopio.

Aiemmin virkaa hakivat proviisori Heilala Tapio, Bekkjarvik, Norja, yhteiskuntatieteiden maisteri Kaisanlahti Kati-Susanna, Oulu, master´s degree, Industrial Design Kumpurinne Sid, Vantaa, kauppatieteen maisteri, Kärkkäinen Timo Pekka, Pattijoki, yhteiskuntatieteiden maisteri, valtiotieteiden kandidaatti Moilanen Jani, Vantaa, yhteiskuntatieteiden maisteri Mäenpää Joni, Kuopio, konetekniikan insinööri Peltokangas Niko, Lappajärvi, Runninmäki Tuija, Rovaniemi ja ekonomi Sankelo Varpu, Kuortane. Runninmäki veti hakemuksensa pois.

Kunnanjohtajan valintatoimikunta käsittelee asiaa tällä viikolla.

Jaa juttu: