Kuusi uutta hakijaa Vimpeliin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Uudet hakijat ovat, HTK-tutkinto alempi, FM, Hellsten Rafael, Hämeenlinna, yhteiskuntatieteiden maisteri, YMT, Jämsén Antti, Lohja, metsätalousinsinööri, AMK, Kinnunen Arto, Tikkakoski, HTK Koskenlaine Sirpa, Rovaniemi, tuotantotalouden insinööri, AMK, Liukkonen Juha, Ylivieska, maatalous- ja metsätieteiden maisteri sekä MMM, metsänhoitaja, Tuovinen Jussi, Kuopio.

Aiemmin virkaa hakivat proviisori Heilala Tapio, Bekkjarvik, Norja, yhteiskuntatieteiden maisteri Kaisanlahti Kati-Susanna, Oulu, master´s degree, Industrial Design Kumpurinne Sid, Vantaa, kauppatieteen maisteri, Kärkkäinen Timo Pekka, Pattijoki, yhteiskuntatieteiden maisteri, valtiotieteiden kandidaatti Moilanen Jani, Vantaa, yhteiskuntatieteiden maisteri Mäenpää Joni, Kuopio, konetekniikan insinööri Peltokangas Niko, Lappajärvi, Runninmäki Tuija, Rovaniemi ja ekonomi Sankelo Varpu, Kuortane. Runninmäki veti hakemuksensa pois.

Kunnanjohtajan valintatoimikunta käsittelee asiaa tällä viikolla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.