Omatoimikirjasto kolminkertaistaa aukioloajan

Kirjastosihteeri Riitta Alatalo ja kirjastotoimenjohtaja Tarja Kyrönlahti pitävät omatoimikirjastoa merkittävänä lisänä kirjastopalveluihin.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Tällä hetkellä kirjaston henkilökunta palvelee 31 tunnin ajan viikottain. Jatkossa aukioloaikaa on 92 tuntia, sunnuntaista torstaihin kello 7-21, perjantaisin ja lauantaisin kirjastoon pääsee kello 7-18. Omatoimikäytön mahdollistavat kulunvalvonta sekä itsepalveluperiaatteella toimiva lainaus- ja palautusautomaatti, jonka käyttöä on voinut harjoitella keväästä lähtien. Asiakkaat hakevat omatoimikirjaston käyttöoikeutta kirjallisesti. Sisään pääsee kirjastokortilla ja koodilla, kun lupa on myönnetty.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.