Soini on sopivan kokoinen projekti

Soinin uusi kunnanjohtaja Juha Viitasaari aloitti työssään syyskuun alussa. Hän kokee Soinin olevan toimelias, aktiivinen, kokoluokkaansa ja sijaintiinsa nähden virkeä kunta, jossa on monia eteenpäin vietäviä asioita. Pienessä kunnassa Viitasaari uskoo pääsevänsä vaikuttamaan ihan konkreettisesti.

-Soini on juuri sopivan kokoinen projekti, pääsen mukaan vaikuttamaan eri asioihin. Konkreettisia toimia ovat esimerkiksi ensi vuoden 150-vuotisjuhlallisuuksien suunnittelu, jossa on tarkoitus lisätä kuntalaisten osallisuutta ja hyvinvointia, sekä luontomatkailun ja -yrittäjyyden edistäminen.

Ensimmäisinä työviikkoinaan Viitasaari ei ole ehtinyt juuri istumaan työhuoneessaan, vaan on jalkautunut sekä kunnan eri toimialojen yksikköihin että naapurikuntiin. Niissä merkeissä ovat tulleet tutuksi niin lähikuntien johtohenkilöt kuin omatkin kuntalaiset. Jo nyt Viitasaari kokee viihtyvänsä Soinissa hyvin. Hän kokee todeksi sen, mitä on aiemmin kuullut muiden sanovan; soinilaisten kanssa tulee hyvin toimeen, ja nauttii luonnon läheisyydestä. Viitasaaren harrastukset liittyvät läheisesti luontoon, hän metsästää, hoitaa metsää ja lenkkeilee luonnossa.

Jaa juttu: