Veto uusi mestaruutensa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vuosien 2011–2016 finaalivastus Sotkamon Jymy kaatui kotiareenallaan neljännessä finaalissa jaksoin 0–2 (2–3, 2–3). Vedon matkaa kohti kultaa avitti 13. pelaaja eli arviolta noin 500-henkinen Veto-fanien joukko. Mestaruuden ratkaissut niitti nähtiin Janne Mäkelältä toisen jakson neljännen vuoron aloittavalla, tasatilanteessa 2–2. Tilanteessa viimeisenä lyöjänä olleen Mäkelän viimeinen lyönti upposi Hiukan violettiin tekonurmeen ja kotijoukkueen ottamattomiin. Jymy sai tasoittavallaan yhden kolmostilanteen. Roope Korhosen lyönti painui takakentälle ja Henri Puputin räpylään, tuloksena kaksi haavaa.

Vedolle seurahistorian viidennen miesten mestaruuden voittaneen joukkueen kapteeni Henri Puputti (kuvassa oikealla mestaruuslippis kädessä) antoi Superpesis-uransa neljänteen finaaliin päättäneelle Tuomo Lönnmarkille kunnian nostaa ilmaan kuvanveistäjä Eemil Halosen tekemän mestaruusjoukkueiden Pojaksi tituleeratun kiertopalkinnon. Pallonlyöjä-niminen patsas on kiertänyt miesten mestaruusjoukkueilla vuodesta 1923.

Mainos

Lisää finaalitunnelmia keskiviikon Järviseudun Sanomissa ja digilehdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.