Vimpeli selvittää lukiolupaa

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vuonna 2020 toteutettava sote- ja maakuntauudistus on nostanut ajankohtaiseksi pohdinnat sivistystoimen palvelujen palauttamisesta Vimpelin kunnan omaan palvelutuotantoon. Selvitystyö alkaa mahdollisen oman lukiokoulutuksen järjestämislupaan liittyvällä selvityksellä. Tällä hetkellä Vimpeliä koskevan lukiokoulutuksen järjestämislupa on Alajärven kaupungilla.

Lue asiasta lisää huomenna ilmestyvästä Järviseudun Sanomien numerosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.