Mäkelä löi Vedon finaaliin

Vimpelin Veto pelaa kahdeksatta kertaa peräkkäin miesten Superpesis-finaalissa. Kouvolan Pallonlyöjien ja Vimpelin Vedon välisen, neljännen välieräottelun sankariksi nousi jokeriosaston Janne Mäkelä (kuvassa), joka löi ratkaisujuoksun kotiutuslyöntikisan kolmannen kierroksen ensimmäisenä vetolaiskotiuttajana. Finaalipaikan varmistaneen juoksun toi Teemu Isoketo.

Ottelun avausjakso meni keltamustien tahtiin juoksuin 5–1. Vimpeli voitti toisen jakson vastaavin lukemin eli 1–5. Kolmostilanteiden valossa (20–14) KPL oli niskan päällä. Supervuoropari edettiin tasatahtiin 1–1. Perttu Ruuska lyöjänä ja Mikko Kanala tuojana varmistivat ottelun jatkumisen kotiutuslyöntikisassa, josta ei jännitystä, upeita lyöntejä tai tiukkoja pesäkilpoja puuttunut. Kotiutuskisa kirjattiin Vedolle 3–4. Veto voitti välieräsarjan otteluvoitoin 3–1.

Finaalivastus on Vedolle tuttuakin tutumpi Sotkamon Jymy. Ensimmäinen finaaliottelu pelataan Vimpelin Saarikentällä sunnuntaina 10.9. kello 16. Kouvolan Pallonlyöjät ja alkusarjan voittanut Joensuun Maila ratkovat himmeimmän mitalin kohtalon viimevuotiseen tapaan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.