Hyvinvointiin uusi näkökulma

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Aapiskujan koululla hyvinvointia tuotiin esille monelle uudesta näkökulmasta. Esiin nostettiin sisäinen hyvä olo ja terveys sekä henkinen ja fyysinen tasapaino. Näytteilleasettajia oli eri puolilta maata. Kävijöitä riitti aina tapahtuman viime hetkille saakka. Messuvierailla oli mahdollisuus saada muiden muassa jalkahoitoja, vyöhyketerapiaa ja selvänäkötulkintoja. Messuohjelmaan kuului myös neljä eri luentoa.

Mainos

Lue koko juttu 23.8. ilmestyneestä Järviseudun Sanomien numerosta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.