Hyvinvointiin uusi näkökulma

Vimpelissä kehon tulkinnallisia puhdistushoitoja antava yrittäjä Susanna Höijer järjesti Vimpelissä uudenlaisen tapahtuman, Hyvinvoinnin terapiamessut.

Aapiskujan koululla hyvinvointia tuotiin esille monelle uudesta näkökulmasta. Esiin nostettiin sisäinen hyvä olo ja terveys sekä henkinen ja fyysinen tasapaino. Näytteilleasettajia oli eri puolilta maata. Kävijöitä riitti aina tapahtuman viime hetkille saakka. Messuvierailla oli mahdollisuus saada muiden muassa jalkahoitoja, vyöhyketerapiaa ja selvänäkötulkintoja. Messuohjelmaan kuului myös neljä eri luentoa.

Lue koko juttu 23.8. ilmestyneestä Järviseudun Sanomien numerosta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.