Koulumaailma kiinnosti vaihtaria

Vimpelissä Lions-nuorisovaihdossa olleen, Hollannista kotoisin olevan Amber Schoutenin vierailu hyödytti myös 18-vuotiaan nuoren naisen opintoja.

Opettajaksi opiskeleva Schouten pääsi Vimpelin-vierailullaan jyvälle suomalaisesta koulujärjestelmästä. Tieto suomalaiskoululaisten hyvistä oppimistuloksista on kiirinyt Hollantiin saakka. Taru Koskelan ja Jani Ahon perheessä asunut Amber Schouten tutustui suomalaiseen kouluun ja täkäläiseen elämänmenoon. Hän vietti vapaa-aikaa isäntäperheen kanssa muiden muassa patikoimalla Lakeaharjun ja Pyhävuoren maisemissa. Vimpelin Saarikentällä Amber (kuvassa oikealla) hän perehtyi Suomen kansallispeliin isäntäperheensä tyttären, Janna Koskelan, (vas.) opastuksella.

Lue koko juttu 16.8. ilmestyneestä lehdestä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.