Kaksineuvoinen suunnittelee keskittävänsä lääkäripalvelut Kauhavalle

Kuntayhtymä Kaksineuvoinen on keskittämässä vuoden alusta kaikki lääkäripalvelut Kauhavalle. Muutos koskettaa Evijärveä, Lappajärveä sekä Kauhavan kaupunkiin kuuluvia Kortesjärveä, Ylihärmää ja Alahärmää.

–Muutos koskettaa kaikkea ajanvarauksellista toimintaa, toteaa Kaksineuvoisen johtaja Antti Perkkalainen.

Muutoksen taustalla on toiminnan tehostaminen.

–Nykyinen palvelumallimme lääkärinvastaanottoineen on erittäin epätarkoituksenmukainen ja tehoton. Lääkäreiden työpanosta ei voida nyt kohdentaa optimaalisesti, Perkkalainen perustelee.

Perkkalainen nostaa esimerkiksi Evijärven ja Lappajärven.

–Evijärveläisten asukkaiden vastaanotoista kaksi kolmasosaa tapahtuu jo nyt Kauhavalla ja lappajärveläistenkin yli puolet.

Kyseessä on kuntayhtymän johtoryhmän laatima suunnitelma. Kuntakierroksen jälkeen asia siirtyy yhtymähallituksen käsiteltäväksi.

Juttua muokattu 28. heinäkuuta kello 8:41. Täsmennetty otsikkoa ja lisätty juttuun maininta, että kyseessä on Kuntayhtymä Kaksineuvoisen johtoryhmän laatima suunnitelma.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.